Webinar

lær noe nytt komfortabelt fra ditt hjem

Numerologi-grunnkurs

Numerologi er læren om tallenes kraft; dette er det eldste alternative verktøyet som kan hjelpe oss å bli bedre kjent med oss selv, eller med våre nærmeste. Gjennom numerologi kan dere oppdage, hvordan kan navn og fødselsdato påvirke vår skjebne, helse, valg av partner, valg av yrke osv. Numerologien kan være akkurat den nøkkelen, dere trenger til bevisstgjøring og til å skape store positive forandringer i livet.
Kurset gir forklaring på talenes makt, fordyper forståelse av sammenheng mellom vår fødselsdato og vår skjebne, personlige trekk og talenter, og ikke minst gir oss praktisk redskap til bruk av numerologiske metoder. Disse kan hjelpe oss å se på vår utvikling både i førtid, nåtid og i framtiden. 

Termin: etter avtale

Pris: 2400,- Nok

Når man melder seg på kurset, får mann link til webinaret på mailen. Da er det nok å trykke på linken, godtjene nedlasting av zoom.us, og så er du med på webinar :-)Skap overflod: bruk Den magiske triangelen 3-6-9

Hvordan kan vi bruke energiene til å materialisere våre tanker.
Bruk numerologiens lærdom til å få lettere kontakt med din sjel, lær å bruke dagens energier til å forsterke dine tanker og følelser, få dine drømmer oppfylt.

Tid: etter avtale       Pris: 369,-NOK

Tidspunktet for dette kurset er valgt med omhu.. ut fra numerologiske berregninger. De som har litt kunnskap om tall og deres vibrasjoner vet, at dette er meget sterk tallkombinasjon. 

If we knew the magnificence of the three, six and nine, you would have the key to the universe...


Nicola Tesla 

Bestill våre tjenester

Send oss dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.

© 2017 Yvette Westrum, Belsjøparken 8, 1445 Drøbak. Alle rettigheter forbeholdt.
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis!