Overflod og suksess

Skap det livet du ønsker deg

Overflod er overalt... Det er vår rett... Det er nok å "tune inn" på den... Vi må føle den... føle den i oss og føle den i verden...

Tankene våre er som magneter. Vi er ikke klar over det, men vi skaper selv overflod i livet. På dette kurset lærer du,  hvordan du tiltrekker alt det du ønsker å ha i livet ditt. Vi skal jobbe både med høyre og venstre hemisfære, for å oppleve balansen i livet.

Overflod er rundt oss. Det er nok å tillate den å flyte til oss og tillate den å leve på alle nivåer. Om det gjelder forhold, om det gjelder helse, arbeid, fritid eller økonomi.

Penger må også få lov til å flyte til oss. Men det alene er ikke nok.

Kort sagt, bare det å ønske er IKKE nok, bare å meditere er ikke nok, be om hjelp Gud, engler eller kosmos er ikke nok... Overflod vil ha reell handling i den virkelige verden. Den vil ha ACTION!

Veldig ofte vi tror, at vi har fjernet alle blokkeringene våre, at vi har lest alle de kloke bøkene, vi har tatt mange kurs og absolvert mange webinarer... MEN! hvis ingenting har endret seg i vår oppførsel og i våre følelser, vår økonomiske situasjon kan ikke endre seg heller! Kanskje har vi fortsatt en hel rekke blokkeringer som f.ex.: passivitet, frykt for avvisning, frykt for fiasko eller til og med frykt for suksess. 

Hva vi gir ut til verden, hva vi tror på og hva vi er i stand til å ta imot, hva vi vil akseptere, nettopp dette vil komme til oss i form av økonomi, kariere, forhold osv.

Dette kurset/workshopen er fortsettelse av minikurset "Skap overflod: Bruk den magiske 3-6-9 triangelen". Les mer om minikurset her.Spesielt tilbud, spesielt sted

2 kurs i ett på spansk kysten

Denne sommeren skal vi ha et meget spesielt kurs på et meget spesielt og vakkert sted... For første gang holdes dette kurset også i Spania, på den flotte Hacienda Althaya i Altea, Alicante Provinsen. Meningen av ordet Altea er ganske uklar; noen sier at det betyr "Healer", og noen sier at det ordet betyr "Guds gave". Og det samme betyr ordet Althaya... Denne gangen skal dette vakre stedet være gave til oss.

Termin: juni 2020 (5-dagers kurs)

Pris: 4990,- NOK inkl. overnatting i dobbeltrom med halv pensjon (2 dager med full pensjon). Enkeltromstillegg 150,-/natt. 

Tilbudt: ta med partneren og få 300,-Nok rabbatt.

Ønsker du å være med på kurset, men uten opphold, da blir prisen 2400,-NOK.

Flyreise booker man selv, vi anbefaler Norwegian fra Oslo Gardemoen eller Ryanair fra Olo torp til Alicante. Om dere ønsker å bruke litt mer tid i Spania, vi anbefaller å booke rom for 1-2 dager ekstra etter kurset. Ta kontakt for nærmere avtale.


Hacienda Althaya

Om Yvette

Yvette er en karismatisk, varm og sprudlende dame, som inspirerer mennesker i 6 forskjellige land og i 4 språk.

¨Min misjon er å inspirere, gi råd, veilede personen på veien til selvrealisering og hjelpe en å skape store positive forandringer i livet, ved hjelp av bl.a. numerologi, positiv psykologi og intuitiv veiledning. Den absolutt største suksessen i mitt liv er det, at jeg klarte å takle et liv med alvorlig nevrologisk sykdom og rullestol... Dette klarte jeg kun ved hjelp av Mindfullness, meditasjon, tankenes kraft og følelsenes alkymi. Nå vet jeg, at dette mirakelet er egentlig et resultat av min bevistgjøring og mitt arbeid på det åndelige, følelsesmessige og mentale nivå. Jeg har et dypt ønske om å hjelpe mennesker med å finne sin vei, sin misjon og finne nøkkelen til sitt indre skattekammer.¨

Utdannelse: Bc. i forretningsledelse, MBA i offentlig forvaltning, CEPP (coach i positiv psykologi), Reiki Master

Bestill våre tjenester

Send oss dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.

© 2017 Yvette Westrum, Belsjøparken 8, 1445 Drøbak. Alle rettigheter forbeholdt.
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis!