Menneskekjenner

Hvem er vi?

Er du en god menneskekjenner? Hva vil det egentlig si å være en god menneskekjenner? Det sies, at på seg selv, kjenner mann andre best.. Men kan dette stemme? Og enda viktigere spørsmålet er: Kjenner vi egentlig oss selv så grundig?

I dette kurset skal vi gå gjennom 3 systemer:

1.) Menneskets temeperament. Her lærer vi om 4 grunnleggende typer mennesker ut ifra deres temperament, typiske kjennetegn, deres sterke og svake sider: vi snakker om melankolsk, flegmatisk kolerisk og sanquinisk type.

2.) Personlighetstyper. Her går vi litt dypere.... Vi får kunnskap om 16 forsellige typer av personalitet gjennom MBTI testen. Vi skal se, om vi er mer extroverte eller introverte, om vi bruker mer hjerne eller hjerte, om vi dømmer eller bare observerer, om vi bruker mer vår sjette sans-intuisjon eller om vi bruker mest våre 5 sanser

3.) Numerologisk analyse. Her går vi enda dypere i analysering av en person. Gjennom en eldgammel kunnskap graver vi dypere og dypere under overflaten.

Numerologien gir forklaring på talenes makt, fordyper forståelse av sammenheng mellom vår fødselsdato og navn, og vår skjebne, personlige trekk og talenter. Dette kurset gir oss praktisk redskap til bruk av numerologiske metoder for å kunne bli bedre kjent med seg selv eller våre nærmeste. Les mer om numerologi her.

Nærmeste kurs "Menneskekjenner" foregår i form av "Kurs og kurbad" i den beste slovakiske kurbadbyen Piestany, hvor vi kan skjemme oss bort med fantastiske behandlinger, samtidig som vi får mye kunnskap. Turen er planlagt til 23.-30.10.2019. Les mer om turen her.

"Not until we are lost do we begin to understand ourselves."
- Henry David Thoreau

© 2017 Yvette Westrum, Belsjøparken 8, 1445 Drøbak. Alle rettigheter forbeholdt.
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis!