Suksess i kjærligheten

Hvorfor er det så vanskelig å finne kjærlighet?? Og hvorfor er det enda vanskeligere når mann er opptatt av åndelig utvikling? Kan det være oss som gjør noe feil, eller er vi bare uheldige? Kan det være kanskje vår fødselsdato som bestemmer dette? Og hvis svaret er ja, kan vi gjøre noe med det? På dette kurset finner vi ikke bare svar til alle de spørsmålene, men også verdifull verktøy, som hjelper oss å skape et harmonisk kjærlighetsliv.

Få slutt på ensomheten, smerten og hjertesorg i ditt kjærlighetsliv ... og skap det glade, lekne og dype forholdet du alltid har ønsket...

Skap kjærlighetslivet du alltid har drømt om...

Blant annet får du effektiv innsikt i din situasjon og du lærer teknikker som hjelper deg med å transformere ditt kjærlighetsliv fra smertefullt og utilfredsstillende, til lykkelig og stadig voksende i sin kjærlighet og intimitet.

Du vil få gode råd, alt fra hvordan du avslutter kampene, skylden og kritikken i forholdet ditt ... til hvordan du tiltrekker ekte kjærlighet i livet ditt. Enten du er singel, skilt, gift, eller noe i mellom, er det aldri for tidlig eller for sent å utvikle gode relasjonsevner.

Dette kurset er fortsettelse av det meget populære kurset ¨Kjærlighet til livet¨, som vi anbefaler å absolvere, før man melder seg på dette kurset, men det er ikke en betingelse.


Webinar:   06.06.2019    19.30-22.00  (kun 6 plasser)

Pris: 330,- NOK

Tidspunktet for dette kurset er valgt med omhu.. ut fra numerologiske berregninger. De som har litt kunnskap om tall og deres vibrasjoner vet, at dette er meget sterk tallkombinasjon når det gjelder kjærlighet. Både dagen og måned er under vibrasjon av tallet 6, mens årstallet vibrerer under tallet 3 (kommunikasjon). Og ikke minst, global dag, dvs. tverrsummen av hele datoen er også nummer 6. Og nummer 6 er under påvirkning av planeten Venus, som betyr kjærlighet, omsorg, familie, harmoni, romantikk.... Kort sagt, utmerket dato for å jobbe med manifestering ang. partnerskap og familie :-)

Du trenger PC og god internet for å melde seg på. Om du absolverer dette webinaret og du ønsker absolvere også helgekurs i Praha, da får du 330,-Nok tilbake.


Helgekurs holdes i Senohraby i Tsjekkia, 25 km fra Praha, i flotte romantiske omgivelser av Hotel SEN. Hotellet er under ombygging akkurrat nå, så vi kommer med konkret dato i sluten av mai.

Termin: August 2019 (3-4 dager)

Pris for kurset: 4590,- Nok

Inkludert i prisen er også overnatting i dobbelt rom med halvpensjon og transport fra flyplassn.  Fly kommer i tillegg: Oslo-Praha tur-retur ca 1000,-NOK med Norwegian.


Bestill våre tjenester

Send oss dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.

© 2017 Yvette Westrum, Belsjøparken 8, 1445 Drøbak. Alle rettigheter forbeholdt.
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis!