Kurs og sol

Selvutvikling rett på stranden

Denne gangen blir det 2 forskjellige kurs, rett under solen og palmene, bare få meter fra lange hvite strender på Costa Blanca sør, i Alicante Provinsen, Spania. Det første kurset blir Intensivt kurs i numerologi. Ønsker du å finne nøkkelen til din indre styrke og samtidig være en perfekt menneskekjenneren, da er dette kurset som skapt for deg. Det andre kurset handler om overflod og sunn økonomi, tiltrekkningskraften og din innstilling til den materialle verden.

Tema for kurs nr. 1: Intensivt kurs i numerologi

Termin:  september 2024

Pris: 8300,- NOK/en ukes opphold, inkludert i prisen er kurs, kursmateriell, transport fra og til flyplassen i Alicante og overnatting i dobbeltrom med full pensjon. Enkeltromstillegg: 140,-Nok/natt

Tema for kurs nr. 2: Overflod og suksess 

Termin: mai 2024

Pris: 6300,-NOK for 5 dagers opphold, inkludert overnatting i dobbeltrom med full pensjon.  Flyreise kommer i tillegg.

Numerologi-nøkkelen til selvinnsikt

Numerologi er læren om tallenes kraft; dette er det eldste alternative verktøyet som kan hjelpe oss å bli bedre kjent med oss selv, eller med våre nærmeste. Gjennom numerologi kan dere oppdage, hvordan kan navn og fødselsdato påvirke vår skjebne, helse, valg av partner, valg av yrke osv. Numerologien kan være akkurat den nøkkelen, dere trenger til bevisstgjøring og til å skape store positive forandringer i livet.

Kurset gir forklaring på talenes makt, fordyper forståelse av sammenheng mellom vår fødselsdato og vår skjebne, personlige trekk og talenter, og ikke minst gir oss praktisk redskap til bruk av numerologiske metoder. Disse kan hjelpe oss å se på vår utvikling både i førtid, nåtid og i framtiden.

Dette kurset holdes vanligvis over 2 helger (grunnkurs og videregående kurs), eller over 4 uker evt. også 2 helger i form av webinar. En gang per år er det også mulighet til å melde seg på et intensivt kurs i Spania.

Ved påmelding til kurset, forplikter seg deltakere til å absolvere hele kurset, dvs. både Grunnkurs og Videregående kurs.

Om mann ikke vet hva numerologien er for noe, anbefaller jeg å absolvere 1 timers innførings kurs i form av webinar. Ta kontakt for nærmere info.

Pris: 8300,-NOK for 7 netter inkludert overnatting i dobbeltrom med full pensjon. Ta med 1 familiemedlem på tur (pris uten kurs etter avtale) og 1 barn under 10 år helt gratis. Enkeltrom tillegg 140,-NOK/natt.

Bestill nederst på denne siden.

Overflod og suksess

skap økonomisk tryghet

Tankene våre er som magneter. Vi skaper selv overflod i livet. Lær hvordan du tiltrekker det du ønsker å ha i livet ditt. Hvordan kan du få mange flotte gaver av livet, uten at du må stresse for mye.

Dette kurset er fortsettelse av kurset "Kjærlighet til livet", men denne gangen skal vi jobbe med økonomi og det materielle verden som hovedtema.

Skap flyt i din økonomi


Overflod er overalt... Det er vår rett... Det er nok å "tune inn" på den... Vi må føle den... føle den i oss og føle den i verden...

Dessverre mange mennesker sliter med å få balanse i økonomi, spesielt de som brenner for åndelig utvikling og spiritualitet, eller de, som er veldig opptatt av å hjelpe, være her for andre. På dette kurset skal vi jobbe aktivt med å definere våre egne blokkeringer og vi skal jobbe aktivt med å fjerne dem. Vi skal igjen jobbe med både venstre og høyre hemisfære, dvs. både med emosjoner, intuisjonen og med logikken, det praktiske.

Kurset værer i  5 dager, men hvis du ønsker noen extra dager på hotellet, bare ta kontakt med oss, så kan vi bestille for deg.

Termin: mai 2024

Pris: 6300,- NOK inkl. overnatting i dobbeltrom med full pensjon. Enkeltrom tillegg 140,-NOK/natt

Flybillet kommer i tillegg og alle kursdeltakere bestiller selv. Vi kan selvfølgelig være behjelpelig med råd, bare ta kontakt med oss. Vi anbeffaller å bruke flyselskapet Ryanair eller Norwegian.

Bestill turen nederst på denne siden. 

Hvor skal vi bo

Hotel Playas de Guardamar, Spania (les her)

Bestill våre tjenester

Send oss dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.

© 2017 Yvette Westrum, Belsjøparken 8, 1445 Drøbak. Alle rettigheter forbeholdt.
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis!