Kurs og kurbad

Balsam for kroppen, balsam for sjelen

Balsam for kroppen, balsam for sjelen

Bli med på et spennende kurs som holdes i den velkjente kurbadbyen Piestany i Slovakia, hvor du kan skjemme deg bort med god behandling for kroppen og samtidig tilfredsstille din sjel med åndelig utvikling.

Denne gangen holder vi 2 kurs samtidig, så du kan velge hvilken tema er mest interesant for deg... eller du kan absolvere begge 2 kurs. Om du velger begge 2 kurs, får du hele 50% avslag i prisen på det andre kurset.

Termin: april 2022   (termin blir avklart senere, ut fra situasjon med Covid19) 

Tema for kurset: I AM ! ( JEG ER ! )

Pris: 2400,- NOK, ved påmelding før 28.02.2022 bare 2200,-NOK 

Påmeldingsfrist: juli 2020

Hotell og flyreise kommer i tillegg (606,-eur overnatting i dobbeltrom med halv pensjon og kurbadpakken med 10 behandlinger. Flyreise til og fra Wien ca 1400,-NOK med Norwegian)

I AM (Jeg er) !  De to mektigste ordene i verden ... Fordi det som følger etter de, er det som skaper vår virkelighet. Det skaper vår fremtid. Lav selvtillit, mangel på selvtillit, skyld og missnøye i seg selv er de vanligste årsakene til at vi feiler på veien til suksess og selvrealisering. Målet med det praktiske seminaret Jeg er! er å lede deltakere for å maksimere sitt potensial og å skape et lykkelig og oppfylt liv.  

Når livet bringer med seg mange utfordringer, kan det være vanskelig å føle seg lykkelig og fornøyd. Man kan lett ta på seg rolle som et offer og skli på en vei, som leder ingen sted. Hvordan finne den rette veien til sitt indre styrke, glede og lykke og være vinneren i sitt eget liv...?

Dette kurset passer for alle, som føler at de mangler noe i livet sitt, enten det er kjærlighet, gode relasjoner, riktig jobb, god økonomi, eller god helse. I løpet av kurset skal vi jobbe aktivt med kjærlighet og selvkjærlighet, selvutvikling og ikke minst selvrealisering for å oppnå følelsen av å nå sine mål og og føle seg vellykket, tross mulige begrensninger. Vi skal bruke flere verktøy og teknikker, bl.a. Numerologi, meditasjon, mindfulness, positiv psykologi osv.

Positiv psykologi i praksis!

Positiv psykologi er en nyere retning i psykologien, der oppmerksomheten rettes mot psykologisk helse og velvære snarere enn mot psykisk lidelse og behandling. Begreper som lykke, livskvalitet, mestring og optimisme står sentralt i positiv psykologi.

Dette kurset holdes sammen med min gode venn Nina Torp. Hun fokuserer på hvordan bruke intuisjonen for å oppnå ditt fulle potensiale og bli den du er ment å være. Hun kaller det å «snu tenken» For å utvikle intuisjonen, jobber vi 2 og 2 bl.a. med farger, maling og meditasjoner. Det blir mye kunnskap og humor.
Nina er utdannet sykepleier med ledelse og operasjon som spesialfelt. Sertifisert medium, registrert godkjent healer og coach. Hun sitter som leder i Fagetisk Råd i Det Norske Healerforbundet. Nina er også kunstner, og maler intuitive bilder med encaustic voks og akryl. Hun gir også privatkonsultasjoner i livsveiledning/coaching og healing.  

Kurset holdes 4 dager, 3 timer hver dag, tilsammen 12 timer.  Etter kurset er det mulighet å bestille ytterlige personlige konsultasjoner.

Bestill nederst på denne siden.


Termin : oktober 2022

Tema for kurs nr.2: Menneskekjenner 

Pris: 2400,- NOK (ved påmelding før 30.06.2022 bare 2200,-NOK)

Påmeldingsfrist: juli 2020

Hotell og flyreise kommer i tillegg

Er du en god menneskekjenner? Hva vil det egentlig si å være en god menneskekjenner? Det sies, at på seg selv, kjenner mann andre best.. Men kan dette stemme? Og enda viktigere spørsmålet er: Kjenner vi oss selv så grundig?

I dette kurset skal vi gå gjennom 4 systemer:

1.) Menneskets temeperament. Her lærer vi om 4 grunnleggende typer mennesker ut ifra deres temperament, typiske kjennetegn, deres sterke og svake sider: vi snakker om melankolsk, flegmatisk kolerisk og sanquinisk type.

2.) Personlighetstyper. Her får vi kunnskap om 16 forsellige typer av personalitet gjennom MBTI test. Vi skal se om vi er mer extroverte eller introverte, om vi bruker mer hjerne eller hjerte, om vi dømmer eller bare observerer, om vi bruker mer vår sjette sans-intuisjon eller om vi bruker mest våre 5 sanser

3.) Numerologisk analyse. Her går vi enda dypere i analysering av en person. Gjennom en eldgammel kunnskap graver vi dypere og dypere under overflaten. 

Numerologien gir forklaring på talenes makt, fordyper forståelse av sammenheng mellom vår fødselsdato og navn, og vår skjebne, personlige trekk og talenter. Dette kurset gir oss praktisk redskap til bruk av numerologiske metoder for å kunne bli bedre kjent med seg selv eller våre nærmeste. Les mer her.

4.) Inføring i astrologi. Astrologi er en erfaringsvitenskap som sier noe om at det er en sammenheng mellom det som skjer på himmelen og jorden på gitte tidspunkt. Ved å sette opp et horoskop for eksakt det tidspunktet og stedet du er født kan en astrolog si ganske mye om både styrker, svakheter, temperament og hvilke områder i livet som du vil vie mest oppmerksomhet til. Vi kan også sammenligne horoskoper og se hvordan dynamikken i parforhold eller foreldre/barn - forhold er. I dette minikurset skal dere få en innføring i de viktigste elementene i horoskopet, og du vil se at dette faget korresponderer perfekt med numerologi. 

Denne delen av kurset holdes av meget erfaren astrolog Rita Guddal. Hun er utdannet astrolog fra Astrologiskolen Herkules (2005-2008). Har vært redaktør og skribent i Astrologisk Forum. 

Kurset værer i 12-15 timer, dvs.4-5 dager på 3 timer. Her blir det også mulighet å bestille private konsultasjoner.

"Not until we are lost do we begin to understand ourselves."
- Henry David Thoreau


Flyreise Oslo - Wien og tilbake bestiller alle kursdeltakere selv. (Pris i oktober 2020 ca 1100,- NOK med Norwegian)

Kursdeltakere kan selv velge et hotell i Piestany. Hvis dere ønsker å bo på det samme hotellet hvor vi bor og holder kurs, som vi kan anbefale på det varmeste, her er info:

Pris for en ukers opphold i Hotel Park: 616,- eur.

Kursdeltakere betaler direkte til hotellet og prisen inkluderer overnatting i dobbeltrom, halv pensjon og ikke minst Kurbadpakken. For enkelt rom betaler man et tillegg på 15 eur/natt.

Kurbadpakken inneholder: legekonsultasjon, jacuzzi, basseng, aqua-aerobic og magedans i bassenget, pluss 10 behandlinger på hotellet anbefalt av legen. Det velges fra klassisk massasje, reflexmassasje, Breuss massasje, mjuke tekknikker, ryggskolen, svovelbad, hydromassasje, parafango (gjørme og parafin omslag), oxygenoterapi, magnetoterapi, kryoterapi, ultralydterapi, individuell fysioterapi og elektroterapi. Les mer om Hotel Park her eller se bilder her.

Hotell og spa

Utflukter

Dette vil vi også oppleve  :-)

Bestill våre kurs

Send oss dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.

© 2017 Yvette Westrum, Belsjøparken 8, 1445 Drøbak. Alle rettigheter forbeholdt.
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis!