Kjærlighet til livet

Elsk det livet du lever....

Når livet bringer med seg mange utfordringer, kan det være vanskelig å føle seg lykkelig og fornøyd. Man kan lett skli på en vei, som leder ingen sted og tar på seg rolle som et offer. Hvordan finne den rette veien til sitt indre styrke, glede og lykke, hvordan være vinneren i sitt eget liv...?

Dette kurset passer for alle, som føler at de mangler noe i livet sitt, enten det er kjærlighet, gode relasjoner, den riktige jobben, god økonomi, eller god helse. I løpet av kurset skal vi jobbe med kjærlighet og selvkjærlighet, selvutvikling og ikke minst selvrealisering for å oppnå følelsen av å nå sine mål og føle seg vellykket. I denne transformerende læringen skal vi bruke både venstre og høyre hemisfære. Vi starter med å bli bedre kjent med oss selv gjennom flere verktøy: vi skal lære om 4 typer mennesker/ 4 temperamenter, vi skal jobbe med psykologisk MBTI test og ikke minst, bruker vi numerologi for å gå enda dypere i vår personalitet. Vi skal videre jobbe med positiv psykologi, intuisjon, meditasjon, tankenes kraft osv.

Positiv psykologi i praksis!

Positiv psykologi er en nyere retning i psykologien, der oppmerksomheten rettes mot psykologisk helse og velvære snarere enn mot psykisk lidelse og behandling.

Begreper som lykke, livskvalitet, mestring og optimisme står sentralt i positiv psykologi.


Skap det livet du alltid har ønsket

og smil til verden :-)

Nærmeste kurs holdes i Spania i juni. Vi skal på et hotell, som ligger rett ved lange gule strender, merket som "blue flag" pga sin høy kvalitetet.

Om du har det travelt i hverdagen, du kan velge en kortere utgave av kurset og være med oss kun 4 netter, fra 08. til 12.06.2019. Men hvis du har nok tid, anbefaller vi å være med en hel uke, fra 08. til 15.06.2019. Les mer om turen her.

Her skal vi neste gang...


Denne gangen skal kurset foregå i fantastiske omgivelser i vakre Akinon Resort i Spania, La Nucia. Les mer om stedet her.

Kurset holdes i to deler. Første del heter Kjærlighet og suksess og fortsettelse heter Suksess i kjærligheten. Les mer om denne delen her.

Planlagt termin vår 2020

Pris: fra 4590,-Nok

Mer info kommer snart.

Hvor skal vi være neste år...

Skriv inn undertittel her

© 2017 Yvette Westrum, Belsjøparken 8, 1445 Drøbak. Alle rettigheter forbeholdt.
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis!